Jump to content

Welcome to Technics Group PL

Guest Image

Welcome to Technics Group PL, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Technics Group PL by signing in or creating an account.

• Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Tu się witamy

Duke

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Również witam serdecznie. Moja przygoda z Technics'em rozpoczęła się od wzmacniacza su-z11, a obecnie mó∆ zetsaw to:

- szpula rs-1500/1506

- magnetofon RS-B965

- cd player sl-p2000

- peamp su-c3000

- końcówka se-a3000

Na półce czeka na nowego właściela su-c2000 i se-a2000 oraz sprzęt, którego nigdy nie oddam, gdyż był prezentem od rodziny cd670 :)

IMG_5896.jpg

Dnia 26.12.2018 o 16:37, Łukasz Rutkowski napisał:

Również witam serdecznie. Moja przygoda z Technics'em rozpoczęła się od wzmacniacza su-z11, a obecnie mó∆ zetsaw to:

- szpula rs-1500/1506

- magnetofon RS-B965

- cd player sl-p2000

- peamp su-c3000

- końcówka se-a3000

Na półce czeka na nowego właściela su-c2000 i se-a2000 oraz sprzęt, którego nigdy nie oddam, gdyż był prezentem od rodziny cd670 :)

IMG_5896.jpg

Wiem że czeka , pozdrawiam 

Również witam szanowne towarzystwo.

Początek mojej przygody to sierpień 2017 amplituner SA AX 540 i korektor GE 70

obecnie jestem jeszcze zadowolonym użytkownikiem: procesora SH AC 500D oraz odsłuch to: SB T200 / SB C500 i SB S500.

szukam cały czas natchnienia na odtwarzacz sieciowy :) rozważam coś pomiędzy: Yamaha DENON Pionieer ostatnio Panasonic widziałem- ponieważ nie spotkałem się z dobrym odpowiednikiem wizualnym mojej ulubionej firmy. komplenie szczęśliwy bedę po zakupie BR. :)

• 2 weeks later...

Witam - fajne forum - miła niespodzianka z nowym rokiem. Technics?  hmm...   zawsze był jest i zawsze bedzie - w różnych konfiguracjach. Skradł połowę mojego serca ale druga połowa to "złote lata" Unitry-  czyli polskie gramofony. Kupuję podupadły szmelc i w ramach hobbby robię z niego cacuszka. Jeżeli ktoś zainteresowany możemy pogadać i o jednym i o drugim

• Root Admin
47 minut temu, Jacek Pietrzak napisał:

Kupuję podupadły szmelc i w ramach hobbby robię z niego cacuszka.

Fajnie słyszeć że są ludzie z taką pasją.

zapraszam do działu "Nasze klocki" i "Sprzedam" ?

• Thanks 1

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Root Admin
Dnia 4.02.2019 o 21:52, Gustaw Kruszynski napisał:

Moi mili, 

witajcie...

...dodam tylko, że mój stos atomowy nabiera masy krytycznej...

s.jpg

Wow

Witaj. Naprawdę piękny stos ?

• 6 months later...

Witam wszystkich. Dziękuję Peter za zaproszenie :-) Moja przygoda z Technics-em jest o ile mnie pamięć nie myli od 1999 roku i trwa do dzisiaj ;-)  Czyli mam w tym roku okrągłą 20 rocznicę. Może nie mam najwyższych modeli ale mam je prawie wszystkie od początku. Ostatnio zaczyna ich przybywać i co gorsza brakuje mi miejsca na cały zestaw :-( Trzeba będzie pomyśleć nad taką szafką lub regałem który pomieści to wszystko razem. Pozdrawiam serdecznie. 

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Witam wszystkich serdecznie, w końcu tutaj dotarłem ? . Szczególnie dziękuję Piotrowi (Peterowi) za zaproszenie, nie tylko do tej zacnej grupy. Ogólnie mogę powiedzieć, że Piotr to bardzo dobry Admin !! ?  Życzę wszystkim absolutnej i całkowitej bezawaryjności naszych sprzętów.

Edited by PiotreQ

• Root Admin
Dnia 28.10.2019 o 21:04, PiotreQ napisał:

Witam wszystkich serdecznie, w końcu tutaj dotarłem ? . Szczególnie dziękuję Piotrowi (Peterowi) za zaproszenie, nie tylko do tej zacnej grupy. Ogólnie mogę powiedzieć, że Piotr to bardzo dobry Admin !! ?  Życzę wszystkim absolutnej i całkowitej bezawaryjności naszych sprzętów.

Witaj Piotr ?

Nie przesadzaj z tym adminem ? ale miło to słyszeć. Fakt faktem znamy się już dobry kawał czasu ?

• 1 month later...
  • Root Admin
Dnia 30.12.2019 o 22:30, Fendiu napisał:

Witam i pozdrawiam wszystkich Technicso Szalenców

Technics to sprzecik z mojego dzieciństwa, a ulubionym klockiem jest deck. Tak je zbieram parę lat i miejsca zaczyna brakowac?

Witamy

Bardzo ładna kolekcja ?

• 1 month later...